Jag heter Christina Grund Adamsson och jag har arbetat med människor i över 30 år. Både som Dipl. Samtalsterapeut inom Psykosyntes och KBT samt som Leg Sjuksköterska inom akutsjukvård. Detta har varit och är fortfarande fantastiskt inspirerande och mycket lärorikt. Alla dessa möten med många, många unika människor har verkligen visat mig att alla bär på en otrolig potential.

Christina Grund Adamson Dipl. Samtalsterapeut, Malmö i Psykosyntes och KBTNär jag för första gången 1998 kom i kontakt med psykosyntesen blev jag genast förundrad över hur en psykologisk inriktning kunde kännas så positiv. Tänk så härligt att se till och fokusera på det friska i varje människa istället för att fastna på begränsningar och tillkortakommanden. Detta måste skapa ett fantastiskt utgångsläge för alla. När jag sedan utbildade mig till Samtalsterapeut och fick möjlighet att prova på psykosyntesen med mig själv och i mötet med andra människor, så fanns det inga som helst tvivel kvar. Dessa verktyg fungerar verkligen i det riktiga livet.

Under 2009-2010 har jag utbildat mig vidare även inom kognitiv beteendeterapi, KBT, och arbetar nu parallellt med båda inriktningarna. I mötet med människor har min KBT-kompetens ytterligare övertygat mig om att alla kan förändras och nå dit man vill bara man har modet att prova. Mitt mål är att du ska bli dirigenten i ditt liv och dessutom är det meningen att du ska bli din egen terapeut och kunna hantera det som händer dig med hjälp av enkla verktyg, egen erfarenhet samt en stabil tillit till dig själv. Tillsammans ska vi bli oslagbara på att hitta just den vägen för dig.

Förutom mitt arbete som Dipl. Samtalsterapeut inom Psykosyntes och KBT i Malmö är jag Leg. Sjuksköterska/ Anestesisjuksköterska samt Tre-barnsmamma och har även arbetat som Personalchef och med ledarskap.